Tule mukaan Futures Finlandin vapaaehtoistiimiin!

Futures Finland on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka toimii vapaaehtoisvoimin. Toimintamme kolme kivijalkaa ovat tiedot, taidot ja toiminta. Järjestämme vuoden mittaan monenlaista toimintaa, joka tukee jäsentemme ammatillista kehittymistä.

Toimintaa suunnittelee ja toteuttaa vapaaehtoistiimi, jossa jokainen jäsen voi toimia omien vahvuuksiensa ja kiinnostuksen kohteidensa pohjalta. Kaikki ovat mukana rakkaudesta lajiin. Haemme nyt vahvistusta vapaaehtoistiimiimme.Tiimissä on rooleja ja tekemistä sekä kokeneille ennakoijille että uusille tekijöille. 

Vapaaehtoistiimiläisenä 

  • verkostoidut ammattilaisten kanssa 

  • kasvat ja kehityt ennakoinnissa

  • saat mahdollisuuden kehittää ja näyttää osaamistasi 

  • pääset tekemään uusia ja rohkeitakin avauksia kanssamme

  • olet vaikuttamassa ennakoinnin kentän kehitykseen

  • olet vapautettu jäsenmaksusta ja pääset mukaan kaikkiin tapahtumiimme

Vapaaehtoistiimin toimintatavat

Vapaaehtoistiimissä on mukana tällä hetkellä 7 jäsentä. Suunnittelemme toimintaa ja jaamme tehtävät yhdessä. Tiimin jäsenet ovat sitoutuneet osallistumaan vuosittain vähintään kahden tapahtuman järjestämiseen. Tavoitteena on, että tehtävät toteutetaan pareittain, jotta kukaan ei ylikuormitu.

Tapahtumien järjestämisen lisäksi vapaaehtoisilla on esimerkiksi viestintään, jäsenhankintaan, toiminnan kehittämiseen, rahoitukseen ja it-ratkaisuihin liittyviä tehtäviä. 

Tapaamme virtuaalisesti noin kerran kuukaudessa, yleensä töiden jälkeen. Ideoimme ja suunnittelemme toimintaa ja käymme läpi, missä eri tehtävät menevät. Lisäksi eri tehtäväalueisiin tai tapahtumien järjestämiseen liittyvät tiimit kokoontuvat tarpeen mukaan. 

Monipuolisia tehtäviä

Haemme tekijöitä esimerkiksi seuraaviin tehtäviin: 

  1. Tapahtumajärjestäminen. Haemme osaajaa tapahtumatuotantoon ja -markkinointiin sekä tapahtumien fasilitointiin. Tapahtumajärjestämiseen kuuluu suunnittelu, projektinhallinta ja tapahtuman markkinointi, Holvin ylläpito ja tapahtuman hosting. Pääset myös kehittämään tapahtumakonsepteja ja jäsenkokemusta.

  2. Rahoitus ja it Lähitulevaisuudessa laajennamme rahoituspohjaamme, jotta voimme konseptoida ja tuottaa hyviä palveluja jäsenillemme alati muuttuvassa toimintaympäristössä. Tarvitsemme myös it-osaajaa ylläpitämään ja kehittämään järjestelmiämme.

     

  3. Yhdistystoiminta ja kumppanuudet Tarvitsemme myös rautaista osaamista yhdistystoimintaan ja sen kehittämiseen sekä kumppanuussuhteiden ylläpitoon ja kehittämiseen. Vahvistamme asemaamme sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

  4. Markkinointi  ja jäsenhankinta Toivomme saavamme lisävahvistukseksi etenkin somesta innostuvan viestijää mukaan rakentamaan Futures Finlandin ja tulevaisuusajattelun tunnettuutta. Tavoitteenamme on laajentaa jäsenistöämme ja haemme vapaaehtoistiimimme innovatiivista markkinoijaa.

Harkitsetko mukaan lähtemistä?

Hienoa! Tarvitsemme vapaaehtoistiimiin uusia, motivoituneita jäseniä. Nykyiset tiimiläiset ottavat uudet kaverit innolla vastaan. Perehdytämme, otamme mukaan tekemisiimme ja jaamme vastuuta. 

Ennen kuin lähetät hakemuksen, mietithän vielä seuraavia näkökulmia.

  • Olethan valmis sitoutumaan toimintaan vähintään vuodeksi. Jatkuvuus on tärkeää ryhmämme toimivuuden ja yhteishengen kannalta. Toivottavasti viihdyt pidempäänkin!

  • Sitouduthan osallistumaan vapaaehtoistiimin kuukausittaisiin palavereihin. 

  • Palavereiden välillä edistämme tahoillamme yhdessä sovittuja asioita ja pidämme aktiivisesti yhteyttä Slackissä. Olethan mukana aktiivisesti /viikoittain yhteydenpidossa.

  • Pääasiallisesta vastuualueestaan riippumatta jokainen osallistuu vähintään kahden tapahtuman järjestämiseen vuosittain. 

Jos nämä ovat mielestäsi hyviä periaatteita, kerro meille hieman itsestäsi ja motivaatiostasi. Vastaa lyhyesti hakulomakkeen kysymyksiin 18.11.2023 mennessä. 

Vapaaehtoistiimin lisäksi Futures Finland haluaa toivottaa kaikki jäsenensä aktiivisesti mukaan toimintaan. Jos olet kiinnostunut toimimaan suppeammin tietyssä tehtävässä, esimerkiksi haluat koordinoida blogiamme, järjestää yksittäisen tapahtuman tai  järjestää vaikuttamiskampanjan, laita viestiä info(at)futuresfinland.com.

Maija Knutti