Katsaus vuoteen 2023 ja mitä odotettavissa 2024

Mitä kaikkea Futures Finlandin viime vuosi piti sisällään? Ohessa kuvakooste. Vuoteen mahtui monenlaista toimintaa, tapahtumia, koulutusta, 10-vuotisen taipaleemme juhlintaa, vapaaehtoistiimin ja hallituksen jäsenten aktiivista yhteydenpitoa ja  yhdistyksen kehittämistä. Kuvan on visualisoinut Maija Saarema vapaaehtoistiimistämme.

Kiitos vapaaehtoistiimi, kiitos hallitus, kiitos jäsenet. Nyt on hyvä hetki hankkia jäsenyys, sillä myös ensi vuodelle on luvassa  paljon kaikenlaista kiinnostavaa. Ennakoinnin suosio kasvaa edelleen. Tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuden kehittää ammatillisia taitoja ennakoinnissa, olla mukana kehittämässä alaa kansallisesti ja kansainvälisesti sekä verkostoitua muiden ennakoinnin ammattilaisten kanssa.

Ensi vuonna toimintamme tulee olemaan myös enemmän englanninkielistä ja tulemme edistämään kansainvälistymistavoitteitamme, mukaan lukien pohjoismaisen ennakoinnin vahvistaminen, jossa yhdistyksellämme on suuri rooli.

Voit myös kutsua meidät vierailulle omaan työpaikkaasi tai yritykseesi tai ehdottaa meille uutta tapahtumaa. Haluamme tuoda ennakoinnin toimijoita ja tekijöitä näkyviin. Päivitämme jatkuvasti vuoden 2024 tapahtumia, seuraile siis tapahtumakalenteriamme sivuiltamme: futuresfinland.com. Jäseniä tiedotamme tapahtumista aina erikseen myös sähköpostilla. Tulossa ainakin seuraavaa:
23.1. Uusien ilta
15.2. Tulevaisuuskirjailija Vesa Auvinen vieraana keskustelemassa kanssamme kirjastaan: Metaversumi - Matkaopas johtajille, hallitustyöläisille, omistajille ja uteliaille.
5.3. Exploring UN diversity cards
Maaliskuussa myös yritysvierailu
Huhtikuussa sukellamme ennakoinnin arviointiin
Touko-kesäkuussa Embodied futures thinking with Antti Uimonen ja perinteiset kesädrinkit kauden päätteeksi
Syksyllä Tulevaisuuden klassikot ja paljon muutakin suunnitteilla

Voit hankkia jäsenyyden verkkokauppastamme. Vaihtoehtoina:
- perusjäsenyys 50 € / kalenterivuosi
- eläkeläisjäsenyys / 30 € / kalenterivuosi
- jäsenyys työnhakijoille / 30 € / kalenterivuosi
- Opiskelijajäsenyys / 30 € / kalenterivuosiTässä kohtaa toivotamme kaikille toiveikaista ja innostavaa uutta vuotta 2024.

Kohtaamisiin.
Minna Koskelo
tulevaisuusmuotoilija, yrittäjä ja Futures Finland ry:n perustaja ja hallituksen puheenjohtaja. 

Minna Koskelo